Kim Bunlar Yarışması Başvuru formu

Kim Bunlar Yarışması başvuru, Kim Bunlar Yarışması başvuru formu


Program Adı

Çok yakında

Kim Bunlar

Kanal D'de yepyeni bir yarışma programı başlıyor

İçinizde hiç sönmeyen bir oyunculuk ateşi mi var? Keşke bu ekranda ben olsaydım mı diyorsunuz? Biz ailece tiyatrocu olmak için doğduk diyenler… İşte size fırsat! Kanal D ekranlarında Ali Poyrazoğlu’nun hazırlayıp sunduğu yepyeni bir yarışma programı başlıyor.

Anne, baba ve çocuklar, kuzenler, kardeşler, halalar, teyzeler, köylüler, kentliler, öğrenciler, öğretmenler… Bir tiyatro eserine 1 hafta boyunca, hiçbir profesyonel yardım almadan kendi imkânlarınızla hazırlanın, “Kim Bunlar”da yarışın.

Finalde her ailenin rüyası büyük ödül olan daireyi ailece kazanın.

Yarışmada 3 akrabanızla birlikte bir tiyatro eserini canlandırmanız istenecek. Yarışmaya sizinle birlikte üçüncü dereceye kadar tüm akrabalarınız katılabilir. Biz ailece tiyatrocu olmak için doğduk diyorsanız, hadi durmayın!


Başvuru Formu İçin Tıklayın

Benzer Yazılar



0 yorum:

YORUMUNU YAZ

Back to Home Back to Top Eonlineizle Her Zaman SizinLe Klip izle

Dizi izle, full izle, full seyret, fragmanı izle, yeni bölüm izle, Canlı izle, özeti izle, son bölümünü izle, yeni bölümünü izle, unutulmaz, ezel dizisi, dizisi izle,
web siteleri -
Videoların Telif Hakları..
Google Video , Yahoo Video , Megavideo , vb... sitelerdir.

 Sitedeki videolar kaynaklarina aittir.E-onlineizle Sorumlu TUTULAMAZ.Herhangi bir videoya ilişkin sorun olursa video kaldırılır.E-onlineizle videolar üzerinde hiçbir hak iddaa etmez.