Geniş Aile 9. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Genis Aile 9. Bölüm Fragmani (Trailer) İzle,Online Genis Aile 9. Bölüm Fragmani (Trailer) İzle,Geniş Aile Full



Geniş Aile 9. Bölüm Konusu (Özeti)

Cevahir ile Koyu Bilal yeni bir rekabette. Cevahir ile Koyu Bilal, Şuküfe’nin dükkanında çalışabilmek için sıkı bir rekabete giriyor. Cevahir, borçları hızlı ödemek için Mürsel’i kandırmayı başarır ve Mürsel’in evini kiraya verir. Mürsel bir anda kendini sokakta bulur ama işten geçmiştir.

Babasından veto yiyen Koyu Bilal ve evsiz Cevahir, fırsattan istifade edip kendilerini Şuküfe’ye acındırarak onun dükkanında çalışmaya başlarlar. Deneme sürecini kim kazanırsa Şuküfe ile o birlikte çalışacaktır. Zekai ise Pırıl’ı fena kıskanmaktadır.

Sırf başka bir erkek ile başbaşa coğrafya çalışmasın diye Mürsel’den yazılı kağıtlarını çalmaya çalışır. Okulda hem öğretmenlik hem de gizlice hademelik yapan Mürsel iki işi birbirine karıştırır. Nazan’ın girişimleri ile Mürsel ve Cevahir gece yarısından sonra evin kilerinde kalmaya başlarlar.

Koyu Bilal ile Cevahir’in sürtüşmelerine dayanamayan Şuküfe, ikisi arasında bir seçim yapar. Seçmediği diğer kişi kalanı da işinden etmek için bir plan yapar. Mürsel’e gelen zarfı saklayan Cevahir yakalanır. Üstelik kilerde kaldıkları da anlaşılmıştır. Tebligatında ortaya çıkması ile Kuddusi devreye girer ve bir karar alır.



Benzer Yazılar



0 yorum:

YORUMUNU YAZ

Back to Home Back to Top Eonlineizle Her Zaman SizinLe Klip izle

Dizi izle, full izle, full seyret, fragmanı izle, yeni bölüm izle, Canlı izle, özeti izle, son bölümünü izle, yeni bölümünü izle, unutulmaz, ezel dizisi, dizisi izle,
web siteleri -
Videoların Telif Hakları..
Google Video , Yahoo Video , Megavideo , vb... sitelerdir.

 Sitedeki videolar kaynaklarina aittir.E-onlineizle Sorumlu TUTULAMAZ.Herhangi bir videoya ilişkin sorun olursa video kaldırılır.E-onlineizle videolar üzerinde hiçbir hak iddaa etmez.