iPhone 3GS Türkcelle Türkiyede

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, iPhone 3GS ile Web sayfalarını görüntülemek, uygulamaları çalıştırmak, ekli dosyaları açmak ve fotoğraf çekmek hiç bu kadar hızlı olmamıştı. iPhone 3GS tüm iPhone deneyiminizi daha etkin yaşamanızı sağlayacak.

Turkcell'den yapılan açıklamada "iPhone 3GS şimdi video çekmenizi ve çektiğiniz videoları düzenlemenizi, sonrasında e-posta, MMS ya da MobileMe ile paylaşmanızı sağlayacak.

3-megapiksel otofokuslu ve dokunduğunuz yere odaklanabilen kamerasıyla daha kaliteli fotoğraflar çekmenin keyfini çıkarın. Sesle Denetim sayesinde, sesinizle kontakt listenizdeki bir kişiyi arayabilir, bir numara çevirebilir ya da bir şarkı çalabilirisiniz." denildi.

kaynak:http://www.e-haberajansi.com/haberdetay.php?haber=7881

Benzer Yazılar



0 yorum:

YORUMUNU YAZ

Back to Home Back to Top Eonlineizle Her Zaman SizinLe Klip izle

Dizi izle, full izle, full seyret, fragmanı izle, yeni bölüm izle, Canlı izle, özeti izle, son bölümünü izle, yeni bölümünü izle, unutulmaz, ezel dizisi, dizisi izle,
web siteleri -
Videoların Telif Hakları..
Google Video , Yahoo Video , Megavideo , vb... sitelerdir.

 Sitedeki videolar kaynaklarina aittir.E-onlineizle Sorumlu TUTULAMAZ.Herhangi bir videoya ilişkin sorun olursa video kaldırılır.E-onlineizle videolar üzerinde hiçbir hak iddaa etmez.