Kış Masalı 9. Bölüm Fragmanı

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Kış Masalı 8. Bölüm ile 5 Kasım Perşembe akşamı izleyicileri ile buluştu. Kış Masalı 9. Bölüm Fragmanı ATV ekranlarında yayınlandıktan hemen sonra sitemize eklenecektir. Fragman eklenene kadar dizi hakkındaki yorumlarınızı ekleyerek paylaşabilirsiniz.

Benzer Yazılar



3 yorum:

Adsız dedi ki...
6 Kasım 2009 11:27

KIŞ MASALI DİZİSİNİ ÇOK BEGENİ İLE İZLİYORUM.DİZİDE KENDİME DE KARAKTER BULABİLDİĞİM ÇİN BENİMSEYEREK İZLİYORUM.OYUNCULARIN HEPSİNİ ÇOK BAŞARILI BULUYORUM.ÖZELLİKLE DE ALİMURAT ELBEYLİ,ESMER,MASUM HEPSİ İNANILMAZ OYNUYORLAR .GERÇEKTEN VERİLEN ROL KARAKTERİNİ BUNDAN DAHA İYİ YANSITILAMAZDI.HAYRETLE İZLİORUM.ÇOK GERÇEKÇİLER.BU ARADA BEN ZATEN ALİ MURAT ELBEYLİNİN ISSIZ ADAMDAN BUGÜNE HAYRANIYIM.FİLMDEKİ ESMERİN SERT MİZAÇINA BAYILIYORUM.UFAK BİR RİCAM OLACAK LÜTFEN DİZİ BİTTİİ ANDA GELECEK BÖLÜMÜN FRAGMANINI VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM.HEYECANLA PERŞEMBE GÜNLERİNİ BEKLİYORUM .KEŞKE HİÇ BİTMESE SABAHLARA KADAR İZLERİM EVDE PERŞEMBE AKŞAMAI İZLİORUM YETMİO ERTESİ GÜN SABAH İŞYERİNDE NETTEN İZLİYORUM.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM VE BAŞARILARINIZDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYORUM..GÜLEN YÜZLERİNİZİN SOLMAMASI DİLEĞİ İLE HOŞÇAKALIN...MUCKSS....

Adsız dedi ki...
9 Kasım 2009 15:55

diğer dizilere bakıldığında gerek oyuncularıyla gerekse görüntü olarak hayli çıtayı yükseltmiş bir dizi...benim anlamadığım neden A.Murat ile esmer her karşılaştıklarında...Esmer hiç konuşma gereği duymuyor tek dialog "git burdan" ağzından başka cümle çıkmadı..

Adsız dedi ki...
11 Kasım 2009 08:12

kış masalı harika bir diz hiç kaçırmıyorum

YORUMUNU YAZ

Back to Home Back to Top Eonlineizle Her Zaman SizinLe Klip izle

Dizi izle, full izle, full seyret, fragmanı izle, yeni bölüm izle, Canlı izle, özeti izle, son bölümünü izle, yeni bölümünü izle, unutulmaz, ezel dizisi, dizisi izle,
web siteleri -
Videoların Telif Hakları..
Google Video , Yahoo Video , Megavideo , vb... sitelerdir.

 Sitedeki videolar kaynaklarina aittir.E-onlineizle Sorumlu TUTULAMAZ.Herhangi bir videoya ilişkin sorun olursa video kaldırılır.E-onlineizle videolar üzerinde hiçbir hak iddaa etmez.